4. تجهیزات سرو
از آنجایی که هدف هر آشپزخانه صنعتی تحویل و سرو غذا به مشتری است، بنابراین تجهیزات سرو از جمله مهم ترین لوازم این آشپزخانه ها محسوب می گردد.
تجهیزات سرو در معرض دید مشتری می باشد بنابراین باید از لحاظ ظاهری بسیار جذاب و با کیفیت باشد.
لیست تجهیزات سرو ضروری
- انواع سینی های سلف سرویس
- انواع ترولی ها ( دو/سه طبقه )
- خط کامل سلف سرویس
- سوپ گرم کن
5.تجهیزات پخت:
به منظور پخت انواع غذاها در آشپزخانه هتل و رستوران ها باید از تجهیزات مدرنی که انجام کارها را سرعت می دهند استفاده کرد.
انواع تجهیزات پخت و پز:
دستگاه هایی که به منظور پخت و پز در آشپزخانه های بزرگ به کار می رود بسیار متنوع هستند. این تجهیزات کاربردهای جداگانه داشته و می توانند در انواع آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار گیرند.
از جمله متداول ترین این لوازم پخت و پز می توان از گاز 4 شعله فر دار، انواع اجاق گاز رو میزی، دیگ های پلوپز و خورش پز، فر های ترکیبی، کباب پز ها نام برد.
http://danteepxy74050.pages10.com/--36135234
http://andersoneovx52849.blogocial.com/--33515494
http://lorenzoaipp41739.onesmablog.com/--37544882
http://chancedkst63949.bloguetechno.com/--34132488
https://brooksnvbb06284.like-blogs.com/3329832/تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی
https://emilioxgoq41739.ziblogs.com/3329837/تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی
https://emilionxkx96283.onzeblog.com/3329651/تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی
https://dominickwdfe70123.blog-kids.com/3330335/تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی
https://charlieyimo41728.answerblogs.com/3330114/تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی
- ۰۰/۰۲/۱۱